Testimonials

“…Ik kwam in een situatie terecht waar ik teveel ballen in de lucht moest houden. Mijn “ik wil graag” was veranderd in “ik moet perse” en die situatie deed mij niet goed. Ik raakte mezelf kwijt in een wirwar van gedachten, zowel reëel als totaal niet relevant. Gert Jan kwam daardoor op het juiste moment op mijn pad. Samen gingen we een traject in met veel humor, goede gesprekken, veel zelfreflectie. Het vele moeten werd weer bewuste keuzes maken en het moeten werd weer willen. Gert Jan hielp mij weer inzicht te krijgen op wat er werkelijk toe doet. Ik ben nog steeds een power women met een enorme drive en passie voor mijn werk en alles wat ik doe, maar ook met veel meer overzicht, rust en aandacht voor mezelf en mijn omgeving. Daardoor voel ik me sterk en zelfverzekerd en kan ik ook een tegenslag hier en daar aan.”

Debby Kruit, Almere

Gert-Jan heb ik leren kennen als een bevlogen, sympathiek, vertrouwenwekkend, confronterend en glashard persoon. Hij weet in korte tijd zich in te leven in een vraagstuk, en weet dat als een bijna Vriend samen met je op te lossen. Hij luistert goed, reageert verrassend, geeft nuttige tips en trucs, geeft je onverwacht gelijk en geeft zijn eigen mening. Een verademing om op zo’n manier in die confronterende spiegel te kijken en zelfs lachend op je …. te gaan. Het werkt.

W. Wessels, Zaanstad

Het ene moment subtiel, het andere moment een rechtse directe: Gert-Jan neemt je mee
op een ontdekkingsreis waarin jij de hoofdrolspeler bent.
Met een glimlach begeleidt hij je naar het door jou gewenste doel.
Rien Overvliet – Directeur FashionExperts, Baarn

Gert-Jan is een bevlogen coach. Hij heeft ons diverse keren goed geholpen om verandering processen goed te implementeren in ons bedrijf. Hij doet dit om een bijzondere wijze, waarbij mensen zelf het inzicht krijgen hoe verder te gaan. Wij kunnen Gert-Jan zeer aan bevelen.
Tom Hausel – CEO Tellus Creative Insurance, Amsterdam

Sinds 3 jaar is er een samenwerking met Gert-Jan als coach.
Het effect op mijn persoonlijkheid door het coachingstraject is zeer groot. Door de gesprekken met Gert-Jan is mijn zelf-beeld en daarmee mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. Ik heb geleerd dat ik mag zijn wie ik ben, en dat ik me niet steeds maar moet schikken naar alles om heen.
Hoe: Gert-Jan coacht door te luisteren en te confronteren. Te luisteren naar wat je zegt en vervolgens te vragen: klopt dit? Wil je dit zo? Of: is dit goed….? Waarom doe je dat zo?
Vaak confronterend, maar zeer leerzaam. Het leert je in te zien waar je staat en leert je te zien of je leeft zoals je wilt. Het leert je ook om te veranderen. Kortom het leert je te zijn wie je bent en wilt zijn.
Waarom: Om er zelf sterker van te worden. Als je je goed voelt ben je sterker!
Ries Wessels – Oranje B.V., Rotterdam

Een gesprek met Gert-Jan is niet altijd leuk. Hij luistert goed, kan zijn mond houden en vraagt door. Hij durft de vragen te stellen die je niet snel van je collega’s krijgt. Dat zijn vaak vragen over het werk. Maar net zo goed vragen over jezelf als persoon. Dat verband legt hij heel duidelijk, en op een manier die voor mij confronterend kan zijn, maar nooit schade oplevert.
Dat is het belangrijkste dat ik van Gert-Jan heb geleerd. Elk bedrijfsvraagstuk draait om mensen. Gert-Jan spreekt mij aan op mijn verantwoordelijkheid en zet mij zelf centraal. Hij prikkelt me om alles waar ik zelf invloed op heb aan te pakken. Daardoor ben ik een betere ondernemer geworden.
Iemand zei me ooit “wat knap dat je durft te zeggen dat je een coach hebt!”. Alsof ik een geheim probleem heb. Ik wil andere ondernemers zeggen: juist als je vóóruit wilt maar niet precies weet hoe, stel je open en zoek een goede coach. En Gert-Jan is een goede.
Willem van de Kerkhof – directeur Creaforti Telecommunicatie, Arnhem

Door de combinatie van een lange ervaring als professionele Coach en ruime kennis van hedendaagse bedrijfsmatige vraagstukken als mens, is Gert Jan voor ons de ideale partner als het gaat om het begeleiden van onze mensen. Of het nu gaat om een uitvoerende medewerker of een leidinggevende manager. Hij is niet alleen in staat om herstel na uitval te bevorderen maar nog veel belangrijker, uitval te voorkomen! Ik kan hem iedereen aanbevelen die het welzijn van mens en eigen organisatie net als ik belangrijk vindt.
Eric Ramaekers – Director Giant Europe BV , Lelystad

Gert-Jan straalt rust, warmte en kracht uit.
Een weldaad voor iedereen die zich een moment van reflectie en verbetering gunt.
Marie Anne Borst, oprichter PiT! hr specialists

Het is prettig als je iemand kunt verwijzen en weet dat de andere professional met een paar aanwijzingen voldoende weet om zijn specifieke deskundigheid goed toe te passen en daarmee concrete resultaten te behalen wie werkgever en werknemer beide verder helpen. Door de jaren heen heb ik die ervaringen met Gert-Jan gehad.
H. Spanjaard, bedrijfsarts

Gert-Jan brengt de heldere blik die nodig is om je ambities op te starten. Deze eerste zet is het allerbelangrijkste. Geen rondjes draaien in je eigen hoofd. Prioriteiten stellen. Pragmatische aanpak.
D.A., Amsterdam

Ik heb de coaching van Gert-Jan altijd als zeer prettig ervaren: eerst een tijd in teamverband en later ook individueel. Gert-Jan weet mij de juiste vragen te stellen en weer op weg te helpen als ik ergens in vastloop. Hij legt verbanden tussen teamspelers en geeft mij heel bruikbare, praktische tips en adviezen. Gert-Jan heeft mij absoluut geholpen in mijn ontwikkeling, zakelijk én privé!
Koen van den Boom – financieel directeur Creaforti Telecommunicatie

Ik werk al meer dan tien jaar intensief met Gert-Jan samen. Wij zetten hem graag in bij onze veeleisende klanten. Gert-Jan is een voortreffelijke trainer en coach die snel echt contact met (groepen) mensen weet je maken en vanuit wederzijds vertrouwen mensen tot diepe inzichten brengt. Vervolgens biedt hij concrete gedrags- en handelingsalternatieven. Daarmee stelt hij zijn opdrachtgevers, klanten en coachees in staat hun issues en dilemma’s te tackelen en hun eigen onderneming en leven te leiden. Ik spreek uit eigen ervaring en beveel hem graag van harte bij u aan.
Ing. Syto Goslinga RM – directeur de Bouwer&Partners, Muiden

Gert-Jan is een bevlogen meedenker en omdenker, die met zachte hand geleidt of juist een spiegel voorhoudt. Een geweldig mens met het hart op de goede plaats, gebaseerd op oprechte betrokkenheid en het doel samen te groeien!
Erik Toenhake – directeur Dutch Spirit Statement Wear, Arnhem

Mijn samenwerking met Gert-Jan kan ik het beste typeren als de spiegel die je nodig hebt om meer inzicht te krijgen in jezelf. Vraagstukken waar je op zowel privé als zakelijk vlak (en de combinatie van beiden) mee worstelt worden door Gert-Jan op een zeer persoonlijke en directe manier geanalyseerd en omgezet in een goed advies. Het heeft mij tot een beter inzicht in mijzelf gebracht en ik raad zijn ondersteuning en coaching daarom ook van harte aan!
Martijn Raap – directeur consultant KennisIsKracht, Harderwijk

Gert-Jan heeft mij gecoacht tijdens een behoorlijk pittige periode op het werk. Door zijn luisterende en respectvolle houding voelde ik mij gestimuleerd om mij te uiten. Door zijn, soms confronterende, manier van vragen stellen kwam ik tot verhelderende inzichten. Zijn begeleiding en mijn inzet hebben er voor gezorgd dat ik mij na deze pittige periode sterker voel, beter in mijn vel zit en meer zelfvertrouwen heb. Ik ervaar dat Gert-Jan coacht met passie en plezier!
Karin Wouda – gemeente Almere, Almere

Het traject heb ik ervaren als een zeer leerzame periode, waar ik met genoegen aan terugdenk. De gesprekken en oefeningen waren simpel van opzet maar omdat Gert-Jan direct tot de kern doordringt en met humor en compassie goed aanvoelt hoe ver hij kan gaan, geldt hier het geweldige principe van ” less is more”.
Toeters en bellen zouden bij een coach niet nodig moeten zijn om dieper zelfinzicht en groter zelfvertrouwen te bewerkstelligen bij de coachee, maar dat vraagt om een bescheiden en dienende opstelling. Gelukkig heeft Gert-Jan die kwaliteit in ruime mate ontwikkeld.
De resultaten van het traject zijn daardoor nu nog merkbaar bij mij. Als je eraan toe bent om naar jezelf te kijken, dan heb je aan Gert-Jan dus een hele goede!
S. Vendel – Almere